Månedlige arkiver: januar 2016

Høye Hæler Kan Gjøre Deg Lykkelig

Det er mye i avisene i øyeblikket for å bringe tungsinn inn i våre liv: lavkonjunktur, arbeidsledighet, influensa pandemier, sviktende bedrifter, etc. Når depresjonen begynner å krype inn, kjenner hver mote fremover kvinne som en av de beste måtene å muntre seg selv opp, er å sette på henne sexiest par høye hæler.

Enten det er et helt nytt par frisk fra boksen eller dine pålitelige favoritter gjemt på baksiden av garderoben din, har høy hæl sko blitt heie kvinner opp i flere tiår. Så, høye hæler, hvordan vi elsker deg? La sexy sko telle måtene ….

Hæl sko

1. Hæl sko gjøre deg se høyere

Selv petite kan være søt, mange kortere kvinner føler behov for å legge til litt høyde til sitt utseende. Høy hæl sko er en direkte måte å danne en lang, super vekst. Hva mer, ved å skli på et par høye hæler, vil du skape en illusjon av slankere og velformede ben.

2. Hæl sko gjøre at du ser slankere

Ved å vippe foten fremover på tå, vil hæler ikke bare gjøre bena ser tynnere, men kan også skape utseendet av en slankere figur. For å maksimere effekten – jo høyere hæl, jo tynnere du vil se. For de som ikke er klar til å trosse fem tommers stiletthæler ennå, stable høy hæl sko og kiler vil fungere like bra. Heels med en liten tå plattform eller peep toe også arbeide underverk på elongating pins, men styre klar av svært avrundede sko tips som disse kan gjøre bena ser kortere.

3. Hæl sko kan slå et antrekk fra gjennomsnittet til fabelaktig

Teaming din favoritt par jeans og t-skjorte med et par av morderen høye hæler er den perfekte måten å slå en casual look til noe sexy og trendy. Blyantskjørt alltid se en hel masse mer vampish med høye hæler og sommerkjoler blir ekstra flørtende når slitt med strappy høy hæl sandaler.

4. Hæl sko gjøre at du ser mer kurvet og føler sexier

Høye hæler gi kvinner en mer sexy holdning; ved å sette på et par varme høye hæler gjør vi våre leggen velformet og presse ut våre rumpe og bryster – og dermed gi en illusjon av en curvier og mer sensuell figur. Definitivt en mye billigere og mindre smertefullt alternativ til kosmetisk kirurgi!

5. Hæl Sko er for livet, ikke bare til jul

Menn kan beskylde oss for å være ustadig med mote, men sannheten er at mange av oss vil feste med høy hæl sko i årevis. En fersk studie viste at en kvinnes kjærlighetsforhold med høye hæler varer i opp til 51 år i gjennomsnitt. Studien viser også høyden på høye hæler en kvinne velger reflekterer reisen av livet hennes. The high street butikk, Debenhams, fant at de fleste kvinner begynner å bli interessert i høye hæler i en alder av 12 og denne lidenskapen fortsetter inntil gjennomsnittsalder på 63. Hva mer vil høyden på høy hæl stige raskt fra en tomme i løpet av tenårene til en høyreist 5.3 inches av den tiden en kvinne treffer hennes tidlige 20-årene.

Så det du har det! Høye hæler er en rask, enkel og rimelig måte å legge til litt hurrarop til livet ditt. Fra stiletter til ankelen støvler, wedges til sandaler, vil høy hæl sko har du ser sexy og føler fabelaktig.