Månedlige arkiver: september 2015

Lag dine egne smykker designen for dine kjære

Har du noen gang tenkt på hvor vanskelig det er noen ganger å finne akkurat den rette gaven? Hvem har ikke følt stresset med å finne en gave som har overraskelsesmomentet så vel som «wow-faktor»? Ikke overraskende mange mennesker velger smykker som gaver, men tilpasset smykker gir deg muligheten til å tilpasse denne gaven og gir deg den ekstra fordelen av å være en helt også.

Tilpassede smykkerIkke hver kvinne har budsjett til å kjøpe dyre smykker nesten for hvert antrekk hun eier. I dette tilfellet er det alltid en mulighet for å lage DIY smykker design. Det er mange alternativer når det gjelder å lage tilpassede smykker design. Mange av dem kan bli styrt av noen som har grunnleggende laging ferdigheter. Mer avanserte teknikker kan kreve spesiell utstyr og veiledning.

Lage dine egne smykker design og se dem bli en realitet er en svært behagelig opplevelse. Hver beundrer kommentar du får er en direkte hyllest til deg, enten det er kjent at du har designet det selv eller ikke. Når du gir dine smykker som en gave til noen spesiell, er det en utenom det vanlige og uvurderlig gave direkte fra ditt hjerte.

Så, hvor skal jeg begynne? Internett er fylt med mange ressurser for å hjelpe deg å få fantastiske design ideer. Når du har en idé i tankene begynne å tegne. Selv om du ikke er sikker på nøyaktig hva du vil den ferdige design skal se ut, får ideen din i gang og på papiret er minst et godt første skritt.

Det er mange fine videoer er tilgjengelig på Internett, som ville være en stor hjelp for deg i å gjøre dine smykker design. Erfaring er en god lærer, men støtte fra andre kilder er et pluss til alle tider. Det lønner seg å lytte til folk som har erfaring, og når det kommer til smykker, er det ingen forskjell.

Når du har dine ideer på papir, kan du enten skanne konsept og sende den til en tilpasset smykker maker som ImagineCustomJewelry.com eller lete etter noen nær deg. Vi anbefaler Tenk Custom smykker fordi de vil ta tegningen og lage din design i et CAD-system uten kostnad, slik at du kan se nøyaktig hva det vil se ut før du foretar kjøpet.

Hvis du noen gang tenkt på å lage din egen ring, anheng, eller annen spesial smykker, begynne å designe dag og la Think Custom Smykker lage din design en realitet.