Månedlige arkiver: mai 2015

Hvordan Nyt Melody of Contry Musikk?

John Denver

Har du noen gang prøvd å lytte til Contry Musikk? Faktisk, i denne sammenheng, står John Denver seg å være en av de beste sangerne. Hvis du vil vite hvorfor jeg liker sangene hans til i dag, les videre.

Det faktum at han aldri kunne være lykkelig bor sammen med sin kone, men han sang sine sanger med kona i tankene i et langt sted fra sitt hjem, slo meg mye. Han virkelig hadde et spesielt kall for å synge country sanger og likevel hans tragiske død i en flyulykke er enda mer trist.

Mine favorittsanger av John Denver er «Annies Song» og «Take Me Home, Country Roads«. Men det er også en spesiell sang han sang, som repeterende tekster taler mye for meg. Jeg vil avsløre mer om det mot slutten av denne artikkelen.

Spille country musikk, liker spesielt de av John Denvers sanger, før å ha en middagslur eller før du skal sove om natten faktisk kan slappe av tankene dine til en stor grad, slik at du har en dyp og uavbrutt søvn, om hvilke vil du virkelig føle deg bra etter å ha våknet opp og gå om resten av dagen med fornyet energi og handlekraft.

Spille sangene hans når humøret er lav og trenger en slags boost er bare om den perfekte løsningen. Singing tekstene til sangene, når du spiller dem, hjelper faktisk du går spretter til store høyder i løpet av dagen. Selv om du ikke har en ånd til å spille dem, bare begynne å synge favorittlinjer hans sanger, og du vil føle deg velsignet. Hvis du aldri har hørt om John Denvers sanger, vil jeg anbefale deg å kjøpe sin CD med sanger og begynne å lytte med en gang. Det er faktisk melodien av hans sanger som berører ditt hjerte og lindrer sinnet ditt og fremfor alt, tekstene er nydelig også. Begynn å trykke på håndflaten eller enda bedre med foten sammen med beats av sangene, og du vil definitivt og bemerkelsesverdig begynner å føle mojo av livet ditt. En liten bevegelse av kroppen din går langt for god bare.

Du kan også spille disse sangene mens du kjører alene eller med familien. Alle vil tune inn melodien av disse sangene og begynne å nyte turen enda mer, og fremfor alt, føles bra og energisk. Hvis du spiller dem mens du er på vei hjem fra en natts ut samvær eller andre steder med barna dine, vedder jeg dine barn vil falle i god og tung søvn, og du trenger ikke å bry deg om å sette dem til å sove når du kommer hjem ved å fortelle dem godnatthistorier. Ja, fortjener country musikk som mange studiepoeng.

Nå la jeg en dyp, inngrodd katten ut av sekken, som jeg lovet. Jeg sa tidligere at en av John Denvers sanger virkelig snakket til meg. Det er «Seasons of the Heart» og de gjentatte tekstene inni den som jeg nevner nedenfor slags gjenspeile livet mitt i en kontekst forskjellig fra Johannes ‘; men de har en forheksende effekt på meg. Her går de:

«Det er derfor jeg kom hit i første omgang;

Kjærlighet er nå grunnen til at jeg må gå;

Kjærlighet er alt jeg noen gang håpet å finne her;

Kjærlighet er fortsatt den eneste drømmen jeg vet. «